Utveckling

På Stundab fokuserar vi på utveckling. Vi tror att kontinuerlig inlärning och tillväxt är avgörande för både individuell och företagsframgång. Genom att erbjuda möjligheter till karriärutveckling strävar vi efter att ständigt utmana och inspirera våra medarbetare att nå sin fulla potential.

Balans

Vikten av att skapa en hälsosam arbetsmiljö där våra medarbetare kan blomstra både på och utanför jobbet. Genom att erbjuda flexibla arbetsarrangemang och främja välbefinnandeaktiviteter ser vi till att våra medarbetare har möjlighet att upprätthålla en balanserad livsstil och trivas på lång sikt.  

Relationer

Vi värdesätter också starka relationer. Vi tror att samarbete och öppen kommunikation är nyckeln till ett framgångsrikt arbetslag. Genom att främja en kultur av ömsesidig respekt, lyhördhet och stöd bygger vi starka och hållbara relationer mellan våra medarbetare, men också till våra kunder.

Jobba hos oss

Distriktsansvarig säljare, Umeå

Stundab

Gröndal

Distans

Nu söker vi en driven säljare med ett stort engagemang och förståelse för relationsbaserad försäljning. Utifrån ett hemmakontor kommer du att bearbeta nya och befintliga kunder i Umeå med omnejd.

Sök

Distriktsansvarig säljare, Malmö

Stundab

Gröndal

Distans

Nu söker vi en driven säljare med ett stort engagemang och förståelse för relationsbaserad försäljning. Utifrån ett hemmakontor kommer du att bearbeta nya och befintliga kunder i Malmö med omnejd.

Sök

Distriktsansvarig säljare, Linköping

Stundab

Gröndal

Distans

Nu söker vi en driven säljare med ett stort engagemang och förståelse för relationsbaserad försäljning. Utifrån ett hemmakontor kommer du att bearbeta nya och befintliga kunder i Linköping med omnejd.

Sök
Genom att klicka i "Godkänn" godkänner du att cookies lagras på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen och analysera användningen. Mer information finns i vår integritetspolicy.