Marknadens ledare för hållbart produktsortiment

Vi på Stundab har marknadens bredaste produktsortiment, som ständigt uppdateras med det senaste inom städ och fastighetsskötsel. Vi levererar bland annat: städredskap, rengöringsmedel, fastighetsprodukter, underhållsprodukter, säkerhetsprodukter, säkerhetsprodukter, hygiensystem, lim, tejp, avfettning och sköljmedel.

Våra kunder är både små och stora företag samt förvaltningar inom både privat och offentlig sektor. Självklart är vi miljömedvetna och gör allt för att lösa Ditt problem på plats.

Kvalitet är vår specialitet.

En ren och snygg yta förbättrar inte bara produktivitet och effektivitet, utan ger även sinnesfrid. Med vår expertis inom rengöring och organisering strävar vi efter att skapa en positiv inverkan på ditt dagliga liv.

Engagemang för säkerhet.

Vårt mål är att vara din pålitliga partner när det gäller produktleveranser. Oavsett om du behöver hjälp med regelbunden underhållsrengöring, djuprengöring eller specialiserade rengöringsprojekt, så är vi här för att hjälpa dig.

Hållbarhet i fokus

På vårt företag har hållbarhet en central roll i allt vi gör. Vi strävar efter att erbjuda produkter som är både högkvalitativa och miljövänliga, vilket gör att du som kund kan känna dig trygg med att ditt val stödjer en hållbar framtid.

Erfaret team.

Vårt team av erfarna proffs är engagerat i att erbjuda förstklassiga produkter och dela värdefull information för att hjälpa dig att utföra ditt arbete på bästa sätt.

Osäker på vart du ska börja?

Om du är intresserad av att lära dig mer om städ och underhåll - besök vårt kunskapscenter och ta del av tips från proffsen.
Tryck för att lära dig
Logo RosenserienLogo StahlwillenLogo Nilfisk AdvanceLogo NitoLogo GojoLogo GigantLogo Torklogo BrabantiaLogo Cederrothlogo KstoolsLogo KamasaToolsLogo PRFlogo MilwaukeeLogo Polynovahissen
Kunder

Kundrecensioner

Utforska fler

Ann, husfru

Vi hade Stundab på besök 2019 då vi haft stora problem med mögel. En av deras säljare kom och visade deras produkt Terminator, Helt otroligt! efter ca 30 minuter så hade möglet i badrummet försvunnit och vi är såklart kunder sen dess,

Peter, inköp

Thomas på stundab har genom sin breda kunskap i branschen hjälpt oss hitta rätt produkter direkt vilket gjort att vi både sparat pengar och tid.Jag kan varmt rekommendera stundab som leverantör.

Mikael, hotel

Jag kan rekommendera Stundab som leverantör åt oss! Med deras breda sortiment har vi sparat många timmar letande efter produkter som passar vår verksamhet.

Sofie, simhall

Stundab har snabba leveranser och en hög produktkunskap. Alltid väldigt proffsiga och tillmötesgående oavsett vem på Stundab man pratar med.

Kontakta vår säljare idag.